Home Phone

REFERENCE SPLETNIH STRANI

Občina Osilnica

Po številu prebivalcev najmanjša, po lepoti največja. Obćina Osilnica se predstavi na spletu.

Brezavšček psihologija

MOJCA BREZAVŠČEK, psihoterapevtka, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti, terapevtka medicinske hipnoze ter Certificirana Europsy psihologinja za področji zdravstveno klinične psihologije in psihologije dela.

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

AGM design

Izdelava drogov za zastavo, reklamnih tabel, svetlečih reklamnih tabel, raznih zastav, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških.

Becom Fashion

Podjetje Be.Com d.o.o. iz Novega mesta se po 26 letih delovanja predstavi tudi na spletu. Imajo pestro ponudbo ženskih oblek, modnih dodatkov, nakita, spodnjega perila in obutve. Spletna trgovina je prilagojena vsem napravam za nemoten ogled ponudbe. Vljudno vabljeni.

Panna

Podjetje Panna d.o.o. je dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni center blagovnih znamk Xerox in Develop. Začetki delovanja segajo v leto 1994. Smo strokovnjaki pri kreiranju in upravljanju z dokumenti, svoje poslovne aktivnosti usmerjamo v napredna pisarniška okolja (zahtevne mrežne rešitve tiskanja, skeniranja, arhiviranja, optimizacija in upravljanje s tiskom) in zahtevna grafična okolja (digitalni tisk, design studiji).

Cregaatine

CreGAAtine je edinstvena zaščitena formula na osnovi kreatina, ki vsebuje tudi njegov predhodnik GAA – gvanidinocetno kislino.

Vrtec Nova Gorica

Vrtec Nova Gorica se predstavi v novi preobleki. Na spletni strani dobite vse informacije o vsaki enoti, aktualne novice in dogodke iz posameznih enot, skratka, na tekočem boste z vsemi informacijami o vrtcu.

Poljanska tržnica

Vse za žar, kosilo, večerjo ali za prigrizek. Kvalitetni mesni izdelki mesarstva Perešuti iz Poljanske doline so na voljo tudi na spletu.

Erasol

Podjetje Erasol se na spletu predstavi s svojo vrhunsko ponudbo sončnih elektrarn in toplotnih črpalk. Pospešujemo prehod v NOVO ENERGETSKO ERO – ERO SONCA. Ohraniti naravo in jo zapustiti potomcem čistejšo kot so nam jo predniki!

Vhodna vrata Vertigo

V podjetju Vertigo Dom se predstavijo z izdelavo zanesljivih in varnih vhodnih vrat. Vsa naša vhodna vrata so protivlomna. Izbirate lahko med debelino 5 in 7 centimetrov, vsebujejo horizontalne ojačitve krila, imajo pet točkovno ključavnico, tri dimenzionalna nasadila (4x), trojno tesnenje, Q-lon tesnilo, kukalo 180 stopinj…

Ana Grego

Spletna stran Ane Grego Stojović, psihologinje, psihoterapevtke in supervizorke, ki je od nekdaj navdušena nad vsemi temami, ki so povezane s tem, kako smo in kako lahko boljše razumemo sebe in druge. Vsi si želimo izpolnjujoče živeti in z drugimi vzpostavljati zdrave in prijetne medsebojne odnose.

Jan Kozamernik

Mednarodno uspešen odbojkar. Član Powervolley Milan in slovenski reprezentant. Diplomirani inženir elektrotehnike. Pozitivna in karizmatična oseba, na katero se lahko vedno zanesete.

Eko mobil

Ekomobil d.o.o. je edina družba, ki ima pooblastila proizvajalcev oz. uvoznikov vozil za zbiranje in prevzem vozil njihove blagovne znamke ter prevzem delov vozil, ki pri servisiranju in popravilu vozil njihovih blagovnih znamk nastanejo kot odpadek in oddajo vseh prevzetih izrabljenih vozil v obdelavo.

AT Kastelec

AvtoTransporti Kastelec je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s transportom vozil, logističnimi storitvami in ekološko razgradnjo vozil.

Docyke

Spletna stran modularnih vozil z neomejeno kombinacijami. Sprostite otrokom domišljijo in ustvarjalnost.

Modni blues

Modni blues je modna sletna trgovina, kjer boš zagotovo našla kaj zase.

Doral

Podjetje Doral se predstavi s spletno prodajo svoje ponudbe barv.

Odvetniška družba Mele

Danes je ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. ena najboljših družb na področju odvetniškega poklica v Sloveniji, ki ji zaupajo številne pravne osebe in posamezniki tako doma, kot iz tujine.

Rucoli

Rucoli – pripomočki za ravnovesje v telesu. Naredite nekaj zase.

Vrtec Postojna

Spletna stran najprijaznejšega vrtca v Postojni.

Strojna Maribor

Spletna stran podjetja Strojna iz Maribora. Oglejte si njihov program izdelave gonil in ostale zobniške mehanizacije.

Premil

Spletna trgovina podjetja “PREMIL” D.O.O. ki je bil ustanovljen leta 1995 in se ukvarja s proizvodnjo hrane za hišne ljubljenčke – pse in mačke.

Vrtec Ivančna Gorica

Vrtec Ivančna Gorica združuje osem manjših prijaznih enot v sedmih krajevnih skupnostih na devetih lokacijah.

Odvetniška družba Čeferin

Odvetniška družba Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji, družba za opravljanje odvetniškega poklica, o.p., d.o.o. posluje kot naslednica Odvetniške pisarne Čeferin neprekinjeno od leta 1967.

prim. dr. Viktor Švigelj

Več kot 25 let kliničnih izkušenj na področju nevrologije, še posebno na področju obravnave možgansko-žilnih bolezni, nam omogoča, da strokovno opravljamo samoplačniške ambulantne preglede in svetujemo po najsodobnejših načelih nevrološke stroke.

Dotik zdravja

Spletna stran medicinske sestre, bioterapevtke – terapevtke naravnega zdravljenja, refleksoterapevtke, reiki mojstrice – učiteljice…

Atletski klub Radovljica

Atletski klub Radovljica se predstavi na spletu. Za vas objavljajo vse dogodke, ki jih tudi slikovno dokumentirajo, da bosta na tekočem z vsemi bodočimi in preteklimi dogodki.

Mytravel SLO

MyTravel is specialized in organizing unique and private travels/trips around Slovenia and private trips in neighboring countries with a strong emphasis on your needs and wishes.

Utrip center

Utrip center vam z naturopatijo pomaga pri odkrivanju in odpravljanju vzroka bolezni oz. raznih težav in osebi svetuje, kako s pravilno prehrano, življenjskim slogom ter disciplino kljubovati genetskim predispozicijam, nutrionicističnim debalansom, sodobnim boleznim itd.

Muzej Velenje

Muzej Velenje ima sedež v Velenjskem gradu, ki je znan kot eden najlepše ohranjenih slovenskih gradov.

Odvetniška pisarna Oberstar

Odvetniška pisarna Oberstar je bila ustanovljena 1. januarja 2016. Njen ustanovitelj je odvetnik Jože Oberstar.

Dolinarjeva domačija

Spletna stran Dolinarjeve domačije, ki stoji v vasi Dorfarje na Škofjeloškem podeželju. Želimo Vam predstaviti dejavnosti na naši kmetiji.

Spirala inženiring

Spirala inženiring je podjetje za izdelavo spiralno navite kartonaste embalaže vseh zahtevnostnih razredov in namembnosti uporabe.

Vodoinstalacije

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva.

Vertigo dom

Kvalitetna in cenovno ugodna protivlomna vrata. Varnost na prvem mestu.