Arhivi Spletne trgovine

avtoprodaja prodaja vozil

Avtoprodaja

Možnost ureditve financiranja, leasing ali kredit (uredimo v dveh delovnih dneh) Možnost ureditve avtomobilskega zavarovanja Gotovinski odkup vozil s takojšnjim plačilom denarja Možnost menjave vozila staro za staro Možnost doplačila 12 mesečnega jamstva (garancije)
servis vilicarjev

Tehnodiesel

Redni servis oz. vzdrževanje je najpomembnejši dejavnik, ki vpliva na zanesljivo delovanje in življenjsko dobo vašega delovnega stroja, plovila ali dizelskega motorja. Pri servisiranju ni pomembno le, da vam okvaro odpravimo ampak tudi, da ugotovimo zakaj je do napake sploh prišlo. Izredno pomembno je, da delovni stroj vzdržujejo in servisirajo za to usposobljeni strokovnjaki. Ker se v podjetju Tehnodiesel tega zavedamo, dajemo kvalitetni storitvi vzdrževanja še toliko bolj veliko pozornost.
nelirep naslovna 04

Neli Rep

V svoji trideset letni karieri je, s svojim znanjem in uvidom v biopolje, pomagala mnogim. Njene nasvete poznajo tako odrasli kot otroci, vsi tisti, ki dovolijo, da jih uči življenje, vodje velikih sistemov, umetniki in politiki. 
protivlomna kovinska vrata vertigo

Vhodna vrata

V podjetju Vertigo Dom vam izdelamo zanesljiva in varna vhodna vrata. Vsa naša vhodna vrata so protivlomna. Izbirate lahko med debelino 5 in 7 centimetrov, vsebujejo horizontalne ojačitve krila, imajo pet točkovno ključavnico, tri dimenzionalna nasadila (4x), trojno tesnenje, Q-lon tesnilo, kukalo 180 stopinj…
becomfashion naslovna

Becom fashion

Ženska oblačila po zadnji modi. Bodi v trendu, bodi top, bodi ti. Ker si zaslužiš. Top oblačila po ugodnih cenah in visoki kvaliteti. Obiščeš nas lahko v naši trgovini BeCom Fashion na Ljubljanski cesti 26, v Novem mestu vsak delavnik med 09.00 in 18.00 uro
Mesarstvo Peresuti naslovna

Poljanska tržnica

Na enem mestu zbiramo ponudnike domačih prehrambenih izdelkov iz Poljanske doline in tako olajšamo kmetijam predstavitev svojih izdelkov, ob enem pa omogočimo kupcem dostop do kakovostnih izdelkov kar od doma. Naš namen je zagotoviti kakovostne kmečke izdelke na enem mestu.

ZAČNIMO PROJEKT