Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne instalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.

Popolna prenova kopalnice se prične z našim obiskom pri stranki ter ogledom. Sledi priprava načrta na podlagi dogovora s stranko. Z obnovo pričnemo v najkrajšem možnem roku in jo izvajamo neprekinjeno do konca. Po končani prenovi kopalnico temeljito očistimo in se še enkrat posvetujemo s stranko glede zadovoljstva ter morebitnih dodatnih želja.

V primeru zamašenega odtoka ali neprijetnega vonja, je profesionalno čiščenje edina rešitev. K temu pristopimo s primernim orodjem, ki je namenjeno izključno za čiščenje odtokov. Zamašene odtoke očistimo hitro in strokovno. Notranjost odtokov lahko pregledujemo tudi s kamero, ki je temu namenjena.

ZAČNIMO PROJEKT

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE