Smo družinsko podjetje, ki že 25 let skrbi za jasen pogled svojih strank. To dosegamo s strokovnim svetovanjem, izborom najkakovostnejših izdelkov in uporabo visoko tehnoloških merilnih naprav. Sledimo najnovejšim trendom v svetu optike in mode ter za vas redno osvežujemo izbor najbolj priznanih mednarodnih znamk.

V Optiki Rugel smo očalarji po prepričanju. Očala so preprosto naša strast! Z neustavljivo energijo že 25 let skrbimo za oči svojih strank in zelo smo ponosni, da se stranke k nam vedno znova vračajo. Eden najpoglavitnejših razlogov za zvestobo naših strank je zagotovo osebni pristop na vseh področjih. Tako na področju strokovnih pregledov in svetovanju kot tudi na področju končne izdelave. Smo namreč eni redkih, ki sami izdelujemo dioptrijska očala.

Zakaj bi se vi morali ukvarjati s stvarmi, ki jih za vas lahko opravimo mi? Za vas redno spremljamo nove trende na področju tehnološkega razvoja in modnih trendov. Da pa vam olajšamo končno odločitev, za vas opravimo predizbor tistih očal, za katera smo prepričani, da vam bodo ustrezala v vseh pogledih.

ZAČNIMO PROJEKT