Brezavšček psihologija

Psihoterapija je terapija skozi pogovor, je proces samospoznavanja, osebne rasti in ustvarjanja želenih sprememb v življenju. Terapevtski odnos, ki temelji na zaupanju, varnosti in toplini, omogoča varen prostor za raziskovanje sebe, svojega življenja in odnosov. Ločimo INDIVIDUALNO (odrasli, otroci, mladostniki), PARTNERSKO in SKUPINSKO terapijo.

Kdaj na psihoterapijo?

Za psihoterapijo se ponavadi odločimo tedaj, ko bi želeli izboljšati kvaliteto svojega življenja,

  • ko čutimo, da ne živimo življenja, kakršno bi si želeli, a ne zmoremo prepoznati in vpeljati ustreznih sprememb, da bi bilo to bolj zadovoljno;
  • ko doživljamo občutek psihičnega ali fizičnega zloma, ki se kaže prek različnih psihičnih simptomov (tesnobe, depresije fobij, paničnih napadov, prisilnih misli, idr) ali povsem fizičnih, kot so razne bolezni, ki jim ne najdejo pravega vzroka;
  • ko se težko spopadamo s pomembnim življenjskim dogodkom, na primer ločitvijo, izgubo službe, žalovanjem, odhodom otrok od doma, boleznijo, težavami v službi ipd.

Komu je psihoterapija namenjena?

Psihoterapija je namenjena vsem, ki si želite izboljšati kakovost življenja. Pomaga lahko v vseh življenjskih obdobjih in razmerah.

ZAČNIMO PROJEKT

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE