Spletne strani

kartonska embalaza proizvodnja

kartonska embalaža Dukart

Darilna kartonska embalaža Darilna kartonska embalaža postaja vse bolj priljubljena in to z dobrim razlogom. Zagotavlja privlačno, trajno in trajnostno embalažo za vaša darila ali izdelke. Ta vrsta embalaže je na voljo v različnih oblikah in velikostih ter se lahko prilagodi vašim potrebam. Oglejmo si nekaj prednosti uporabe darilne kartonske embalaže. Darilni karton mora biti vedno nekaj posebnega. To je prvi vtis, ki ga stranka dobi, preden odpre izdelek. Ena od možnosti za darilno embalažo…

brezplacen pregled vida v ljubljani

Optika Rugel

Smo družinsko podjetje, ki že 25 let skrbi za jasen pogled svojih strank. To dosegamo s strokovnim svetovanjem, izborom najkakovostnejših izdelkov in uporabo visoko tehnoloških merilnih naprav. Sledimo najnovejšim trendom v svetu optike in mode ter za vas redno osvežujemo izbor najbolj priznanih mednarodnih znamk.
spletna stran Avtotransporti Kastelec

Avtotransporti Kastelec

AvtoTransporti Kastelec je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s transportom vozil, logističnimi storitvami in ekološko razgradnjo vozil. Sedež podjetja se nahaja v Grosuplju. Več kot 240 zaposlenih, odlična mreža povezav in dve poslovalnici v tujini tvorijo uspešno srednje veliko podjetje z več kot 40. letno tradicijo. Na spletni strani si lahko ogledate naše dejavnosti in ponudbo transportov, za več informacij pa nas lahko kontaktirate.
Odvetniska druzba Ceferin prikazna

Odvetniška družba Čeferin

Odvetniška družba Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji, družba za opravljanje odvetniškega poklica, o.p., d.o.o. posluje kot naslednica Odvetniške pisarne Čeferin neprekinjeno od leta 1967.
mreza za otrokove pravice naslovna3

Mreža za otrokove pravice

Mreža za otrokove pravice je mreža nevladnih organizacij, ki delujejo na področju otrokovih pravic. Namenjena je podpori, spodbudi in koordinaciji nevladnih organizacij. Na podlagi spremljanja trenutnih razmer na nacionalni in evropski ravni skrbi za visoko kakovost zagovorništva in informiranja.
KAPA prvi slovenski celovecerni film arhiv 21

Kapa film

ERIK je devetletni deček, ki mora zaradi problematičnih staršev živeti v mladinskem domu. Erik verjame, da sta se njegova starša poboljšala in njegova edina božična želja je, da bi šel domov. Namesto tega je izžreban, da božič preživi pri dobrodelni premožni družini, ki ima sedemletno hčerko LUČKO. Sredi noči Erik in Lučka v dnevni sobi zalotita Božička. Po spletu okoliščin se skrijeta v njegov avto in kmalu znajdeta na ulici. Začne se pustolovščina, ki bo obema prinesla izpolnitev želja, a ne tako kot sta pričakovala.
dimnikarske storitve

Snedim

Zgodba podjetja Snedim, d.o.o. sega 50 let nazaj, ko je Ivan Jelančić, kot 14-letni fantič prišel iz rodnega Baničevca v Slovenijo in se vpisal na Srednjo gradbeno šolo v Mariboru, kjer se je izšolal za poklic dimnikarja. Vajeništvo je opravljal pri takratnem dimnikarskem mojstru Silvu Osovnikarju v Sevnici in se pri njemu tudi zaposlil kot dimnikar. Ko je le-ta prekinil z opravljanjem dejavnosti, sta s sodelavcem Stankom začela samostojno izvajati dimnikarsko službo na območju občine Sevnica.
ekoloska razgradnja vozil ekomobil

Eko mobil

Družba je bila ustanovljena leta 2011 z namenom opravljanja nalog nosilca skupnega načrta ravnanja z izrabljenimi vozili, v skladu z določili uvedbe o ravnanju z izrabljenimi vozili (Ur.l. RS, št.: 32/11, 45/11, 26/12, 84/18-ZIURKOE in 101/20)
Loska stena preko Kupe Stjepan Stimac

Občina Osilnica

Občina Osilnica je po številu prebivalstva ena najmanjših občin v Sloveniji, s površino 3,611 ha. Na 1 km2 živi le okoli 10 prebivalcev. Ima 19 naselij, med katerimi je občinsko središče naselje Osilnica.
erasol naslovna

Erasol

POSLANSTVO ERASOLA Pospešujemo prehod v novo energetsko ero - ero sonca VIZIJA ERASOLA Ohraniti naravo in jo zapustiti potomcem čistejšjo kot so nam jo predniki!
spletna stran vhodna vrata Vertigo

Vhodna vrata Vertigo

Površine odlikuje barvna in strukturna usklajenost, odlična imitacija lesa, strukturna površina, visoka stopnja odpornosti na različne mehansko-fizikalne vplive. Zaznamuje jih pestrost izbire površin. Vrata lahko enostavno čistimo in vzdržujemo. Zaradi zelo dobrih lastnosti so ta vrata primerna za opremljanje prostorov, kjer so le ta podvržena tudi večjim obremenitvam (javni objekti, poslovni prostori, hoteli). Priporočamo pa jih tudi družinam z majhnimi otroki.
Fininvest naslovna

Fininvest Maribor

Smo dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.
nevroloski pregled dr viktor svigelj

prim. dr. Viktor Švigelj

Leta 1993 je zagovarjal magistrsko nalogo, specialistični izpit iz nevrologije je opravil 22.12.1994. Leta 2008 je prejel tudi naziv primarij. Poleg naziva specialist nevrologije je pridobil tudi naziv specialist intenzivne medicine. Leta 2015 je pridobil tudi naziv doktorja znanosti in od leta 2017 je docent na Medicinski falulteti v Ljubljani, novembra 2019 pa je pridobil tudi naziv višji svetnik.
vodovodarstvo

Vodoinstalacije

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne instalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.
vrtecng naslovna

Vrtec Ivančna Gorica

Javni vzgojnovarstveni zavod Vrtec Ivančna Gorica je bil ustanovljen na podlagi Zakona o zavodih, v skladu z Zakonom o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, v skladu z Zakonom o vrtcih in Odlokom o ustanovitvi javnega VVZ Vrtec Ivančna Gorica,
anagrego naslovna

Ana Grego

Kot psihologinja, psihoterapevtka in supervizorka sem odnekdaj navdušena nad vsemi temami, ki so povezane s tem, kako smo in kako lahko boljše razumemo sebe in druge. Vsi si želimo izpolnjujoče živeti in z drugimi vzpostavljati zdrave in prijetne medsebojne odnose.
spirala naslovna www

Spirala inženiring

Smo podjetje za izdelavo spiralno navite kartonaste embalaže vseh zahtevnostnih razredov in namembnosti uporabe. Naši proizvodi so prisotni tako na slovenskem tržišču kot na trgih bivše skupne države, sodelovanje s kupci sosednjih držav znotraj UE pa stalno narašča. Nenehno vlaganje v razvoj strojne opreme in tehnoloških znanj je rezultiralo vrsto kvalitetnih produktov, ki vam jih danes ponujamo. Naš proizvodni program obsega spiralno navite kartonske cevi in jedra različnih dimenzij in namembnosti.
Grad Velenje 01

Muzej Velenje

Muzej Velenje ima sedež v Velenjskem gradu, ki je znan kot eden najlepše ohranjenih slovenskih gradov. Velenjski grad se v zgodovinskih virih prvič omenja leta 1270, današnjo podobo pa je dobil v 16. stoletju, ko so ga tedanji lastniki popolnoma prenovili in napol trdnjavsko zasnovan grad spremenili v renesančno rezidenco.
odvetniska druzba oberstar ljubljana

Odvetniška pisarna Oberstar

Odvetniška pisarna Oberstar je bila ustanovljena 1. januarja 2016. Njen ustanovitelj je odvetnik Jože Oberstar. V sodelovanju s pogodbenimi partnerji iz različnih institutov in pravnih fakultet ter zunanjimi sodelavci s specifičnimi strokovnimi znanji smo z inovativnim pristopom pripravljeni na vodenje postopkov prestrukturiranja in izvedbo skrbnih pregledov poslovanja, prevzemov ter drugih korporativnih transakcij. Odvetniki v sodelovanju z zunanjimi pogodbenimi partnerji in strokovnjaki na področju bančništva strankam nudimo strokovno pomoč pri pridobitvi kreditov, subvencij in financiranju poslovne ideje.
reklamne table AGM

AGM design

Izdelujemo drogove za zastave, reklamne napise, reklamne table in zastave. Delujemo korektno, transparentno in kvalitetno.
mojca o meni

Brezavšček psihologija

MOJCA BREZAVŠČEK, psihoterapevtka, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti, terapevtka medicinske hipnoze ter Certificirana Europsy psihologinja za področji zdravstveno klinične psihologije in psihologije dela.
jan kozamernik naslovna slika

Jan Kozamernik

Moja pozitivna naravnanost in zelo dobre fizične predispozicije so že zelo zgodaj dale slutiti, da bi lahko bil nekega dne uspešen športnik in oseba, kateri bo šport eno najpomembnejših vodil v življenju.
atletski klub radovljica 2020

Atletski klub Radovljica

Radovljica je bila na športnem zemljevidu preteklih let prepoznavna po vrhunskih plavalcih in padalcih, po smučarjih, rokometaših, odbojkarjev ter po odličnih športnikih v nekoliko spregledanih disciplinah. O atletiki se praktično ni govorilo, atletskega življenja ni bilo, razen kadar je športna zveza sestavljala ekipo za Delov kros in vpoklicala športnike iz različnih disciplin.
spletna stran Strojna Maribor

Strojna Maribor

Strojna je družba s tradicijo, saj njeni začetki segajo že v leto 1906, ko je industrijalec Eylert v Melju ustanovil remontno delavnico za popravilo tekstilnih strojev. Že takrat se je družba ukvarjala z izdelavo zobnikov in polžastih dvojic. Med drugo svetovno vojno se je družba preselila iz Melja v Linhartovo ul. 11, kjer je še danes. Do leta 1959 je delala družba pod imenom Remont, od takrat dalje pa dela pod imenom STROJNA.
dolinarjevadomacija naslovna

Dolinarjeva domačija

Dolinarjeva domačija stoji v vasi Dorfarje na Škofjeloškem podeželju.Želimo Vam predstaviti dejavnosti na naši kmetiji. Na njenih površinah pridelujemo v spomladanskem času zelene gojene šparglje na sončnih legah in sorazmerno težki zemlji, ki daje našim špargljem bogat okus.
protivlomna kovinska vrata vertigo

Vertigo dom

V podjetju Vertigo Dom vam izdelamo zanesljiva in varna vhodna vrata. Vsa naša vhodna vrata so protivlomna. Izbirate lahko med debelino 5 in 7 centimetrov, vsebujejo horizontalne ojačitve krila, imajo pet točkovno ključavnico, tri dimenzionalna nasadila (4x), trojno tesnenje, Q-lon tesnilo, kukalo 180 stopinj…

ZAČNIMO PROJEKT

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE