Izdelava spletnih trgovin

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Spletna trgovina je skorajda osnova vsakega podjetja, ki ima fizično trgovino al pa bi svoje izdelke rad prodajal preko spleta. Trend je pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne.
Zato potrebujete spletno trgovino, ker je to najcenejša možnost za prodajo. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne trgovine za sabo potegne kar nekaj dela. Za vse poskrbimo od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij za vaše izdelke, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne trgovine pod vašo kontrolo in brez skrbi.
Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne trgovine. Na testno domeno postavimo vašo trgovino in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.
Izdelava spletne trgovine je postopek, kjer je zelo pomembna zasnova, vaše želje, potrebe in vsebine, ki bodo prisotne. Potem se naredi načrt, dogovorimo se o vrstnem redu izdelave.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN – NA KAJ PAZITI PRI IZDELAVI

✓ pri izdelavi spletnih trgovin cena ni najbolj ključnega pomena, pomembno je, da boste lahko vse vsebine na spletni strani urejali in nadgrajevai sami ali z našo pomočjo
✓ varnostne kopije spletne trgovine morajo biti dosegljive
✓ dostop do strežnika in s tem tudi do vaše spletne trgovine, ki ste jo plačali mora biti na razpolago
✓ popoln dostop do urejanja spletne trgovine
✓ podpora po tem, ko je spletna trgovine izdelana (če seveda to želite)
✓ gostovanje spletne trgovine oziroma cena gostovanja in podaljšanja domene morata biti vnaprej določena

To pišemo zato, kar nočemo, da vas kdo lovi na drobni tisk in se sklicuje na razna pravila, ki jih ni. Že nekaj časa se srečujemo s takimi zadevami in strankami, ki so že plačale spletno stran delamo vse na novo, ker nimajo dostopa, pogodbe so pa tako zakomplicirane, da se nihče ne znajde. Še en razlog, zakaj izbrati Kreativijo.
Ker ne kompliciramo, se prilagodimo in smo brez skritega teksta.

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE – KO JE SPLETNA TRGOVINA KONČANA

Ko je spletna trgovina narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletne strani ali spletne trgovine. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne trgovine. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam s kakimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo.
Radi pa kaj dobrega pojemo in popijemo.
Pri ponudnikih spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh, saj se zadnje čase srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune.

ZAKAJ MI

REFERENCE

ZAČNIMO PROJEKT