izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran je skorajda osnova vsakega podjetja, saj je trend pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne. Torej je izdelava spletnih strani oziroma spletne strani rešitev, da vaš posel predstavite tudi na spletu.

Zato potrebujete spletno stran. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne strani za sabo potegne kar nekaj dela. Včasih tudi ogromno, ampak verjamite, da ni tako hudo. To pa zato, ker poskrbimo za vse, od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne strani pod vašo kontrolo in predvsem brez skrbi.

Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne strani. Na testno domeno postavimo vašo spletno stran in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov pri izdelavi spletnih strani ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.

izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani

IZDELAVA SPLETNIH STRANI – NA KAJ PAZITI

Najprej nekaj zadev, na katere morate biti pozorni pri iskanju podjetja za izdelavo spletne strani, da ne boste imeli kasneje kakih nesporazumov.
✓ cena ni najbolj ključnega pomena, pomembno je, da boste lahko vse vsebine na spletni strani urejali popolnoma sami in da ste s tem neodvisni od drugih.
✓ varnostne kopije spletnih strani morajo biti dosegljive
✓ dostop do strežnika in s tem tudi do vaše spletne strani, ki ste jo plačali.
✓ popoln dostop do urejanja spletnih stran, ne samo do določenih delov
✓ podpora po tem, ko je spletna stran izdelana
✓ gostovanje spletne strani oziroma cena gostovanja in podaljšanja domene morata biti vnaprej določena

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

To pišemo zato, kar nočemo, da vas kdo lovi na drobni tisk in se sklicuje na razna pravila, ki jih ni. Že nekaj časa se srečujemo s takimi zadevami in strankami, ki so že plačale spletno stran in delamo vse na novo, ker nimajo dostopa. Pogodbe so pa tako zakomplicirane, da se nihče ne znajde.
Še en razlog, zakaj izbrati Kreativijo. Ker ne kompliciramo, pri izdelavi spletne strani pa se vam prilagodimo in smo brez skritega teksta.

KO JE SPLETNA STRAN KONČANA

Ko je spletna stran narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletnih strani. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne strani. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam z raznimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo. Pri ponudnikih izdelave spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh. Zadnje čase se srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune. Se pa mnogi sklicujejo na razni drobni tisk in da tega niso dorekli in tako dalje.

Izdelava spletnih strani je naša strast. Po končani izdelavi vaše spletne strani vas ne pustimo samih, saj smo tukaj v primeru, da potrebujete kako nadgradnjo, dodatne vsebine…

izdelava spletnih strani
izdelava spletnih strani
ZAKAJ MI

REFERENCE

ZAČNIMO PROJEKT