Home Phone

Premil

Premil

Pogled iz računalnika

Pogled iz telefona

“PREMIL” D.O.O. je bil ustanovljen leta 1995 in se ukvarja s proizvodnjo hrane za hišne ljubljenčke – pse in mačke. Naši kupci so iskreni ljubitelji živali, ki za svoje ljubljenčke izbirajo izključno najboljše. Ponosni smo, da naše izdelke uporabljajo vrhunski poklicni vzgojitelji psov, ki s svojimi ljubljenčki zmagujejo na številnih domačih in tujih kinoloških manifestacijah.
Že nekaj let se v našem asortimaju, razen lastne blagovne znamke, nahajajo tudi PL izdelki, ki jih izdelujemo za najbolj znane, zelo uspešne družbe.
Preverjene in s kakovostjo dokazane proizvode, od julija 2012, proizvajamo v tovarni v Kovinu, na novi, sodobni, popolnoma avtomatizirani opremi.
Tovarna je izgrajena v okviru PSOM projekta, pod budnim očesom in ob pomoči nizozemske vlade, ki ji dolgujemo veliko hvaležnost. Premil ima v stalnem delovnem
razmerju 90 delavcev. Vsa sredstva podjetja so v privatni lastnini. Od svojega nastanka se je Premil zavedal, da lahko pridobi pozicijo na trgu le z resnim delom in
kakovostnimi izdelki in se zaradi tega še danes opira na preverjene dolgoletne dobavitelje, najbolj kakovostne surovine in izključno naravne sestavine.
Med prvimi (na tem področju) smo zaključili postopek uvajanja standarda ISO 9001 in HACCP in se certificirali že leta 2008.