Home Phone

Urejanje spletnih strani

Urejanje spletnih strani

Imate zdaj z urejanjem spletne strani težave?

Je urejevalnik prezakopliciran, se samo prezahteven. Si želite “normalnega” in enostavnega urejanja spletnih vsebin. Imate določene dele spletne strani za urejanje zaklenjene? Ne morate urejate tega, kar želite in na način, ki ga želite? Potem ste na pravem mestu. Uredimo vam, da bo urejanje humano 🙂

Kako urejamo spletno stran?

Urejanje spletnih strani še nikoli ni bilo tako enostavno. Že v nekaj minutah lahko objavite novico, prispevek, vsebino, brez, da bi pri tem ostali brez živcev in časa. Urejanje spletnih strani je enostavno in hitro. S pomočjo dodatnih polj pa urejanje popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Tako lahko urejate objave, dogodke, novice, izdelke, pomembne zadeve in vsaka ima lahko drugačen izgled. To dosežemo z vizualnim urejevalnikom, ki pa ga pri vašem urejanju spletne strani sploh ne boste srečali.

Kaj pa lahko urejate?

Če vam mi naredimo spletno stran, potem lahko urejate vse. Nič ne zaklepamo in omejujemo. Res je, da lahko tudi kaj preveč pobrišete, ampak, imamo varnostne kopije in ne bo problema.

Je drugačno urejanje bloga in navadnih strani?

Urejanje spletne strani je lahko je enako, odvisno od vaših želja. Če niste vešči vizualnega urejevalnika in želite vse urejati enostavno in bo spletna stran kljub temu videti po vaših željah, potem lahko vse urejate enako, torej enostavno.