Home Phone

na kaj paziti pri izdelavi spletne strani

na kaj paziti pri izdelavi spletne strani

Podjetij oziroma posameznikov, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani je ogromno. Ogromno jih je zato, ker za delo potrebujemo samo računalnik in internet. Mnogi pa pozabijo, da je nujen pripomoček še znanje. In seveda izkušnje. Ne govorimo o tem, da mlad kolektiv ne zna narediti lepe spletne strani, vsekakor pa ne bodo zmogli narediti vsega v enem paketu. Večinoma se tudi ne ukvarjajo z vsem, samo z določenimi deli izdelave spletne strani.

Vsako leto naletimo na več strank, ki so nezadovoljne z novo spletno stranjo, ki so jo dali delati kakemu podjetju ali posamezniku brez izkušenj. Potem kmalu pride do kakega problema, ki ga ne zna izdelovalec rešiti in se enostavno umakne in nihče mu nič ne more, ne zaveda pa se, da s tem povzroča stranki poslovno škodo in lahko tudi izgubo dobička.

Pri stranki smo doživeli tudi to, da so izdelovalcu plačali 100% avans in le ta jim ni znal narediti zadev, za katere so se zmenili.

Tako da vse strankam in tudi vsem, ki se zanimate za izdelavo spletnih strani ali spletnih trgovin svetujemo, da se prosimo lepo prej prepričate, če izvajalec lahko naredi to, kar vi želite. Kako pa to narediti, se zdaj sprašujete. Enostavno se zmenite tako, da naj pokažejo na demo primeru in potem greste v akcijo. Enostavno. In podpišite kako pogodbo oziroma na mejl napišite rok izdelave in vse, kaj potrebujete oziroma kaj vse bo prisotno na spletni strani. Tako se zavarujete pred nepotrebnimi problemi.

Zavedamo se konkurence, zato nas lahko pokličete za nasvet, čeprav pri nas ne boste naročili nobene storitve. To pa zato, ker nikomur ne privoščimo, da ima nepotrebne stroške in skrajšane živčne končnike. V dvajsetih letih že imamo kak kilometer izkušenj, tako da vam bomo svetovali po najboljših močeh.