Home Phone

Dvignili smo cene spletnih strani

Dvignili smo cene spletnih strani

Kaj. Banda. Dvignili so cene. Zdaj so prišli do nekega nivoja, zdaj pa bum!

Malo za šalo, malo za res. Po dvajset letih izkušenj vemo, kako zadeve tečejo. In glede na te izkušnje vemo, da vsaka šola nekaj stane. In dražja je šola, več se naučimo. Šli smo čez nekaj takih šol in zdaj lahko strankam pomagamo tako, da jim svetujemo. Nekatere nas poslušajo, druge ne. In običajno nas ne poslušajo tiste, ki smo jih naredili cenovno ugodno spletno stran. Pri strankah, kjer je bil projekt obširnejši, se to ne dogaja. Nam zaupajo, jih svetujemo in uspeh je tukaj.

Naučili smo se, da brez nič ni nič. Oziroma da za malo se tudi dobi malo. Potem se je pa zgodilo, da smo eni stranki računali malo in dodali še nekaj zadev brezplačno in zgodba se dolgo ni končala, ker smo ji hoteli pomagati, pa nas je samo izkoristila. Smo tukaj, da pomagamo, da stranki omogočimo kar se da dobro predstavitev na spletu, to pa zahteva naš čas, izkušnje in znanje. In ker smo prepričani vase in v kvaliteto, s katero delamo, smo se odločili, da cene dvignemo, saj le tako lahko delamo bolj kvalitetno, ne samo kvantitetno. Čeprav imamo delo radi in ga opravljamo z veseljem, nam zmanjkuje časa za odkrivanje novih tehnologij in dizajnov in le tako bomo lahko delali še bolje.

Če v podjetje pride kak nov par pridnih rok, bi radi, da si plačo zasluži in je z vsem zadovoljen. To pomeni, da je en par pridnih rok več za vas, za nove ideje, nove izzive in podporo. Vse to pa posledično prinese več stroškov in to je še en vzrok, da smo svoje storitve podražili. Pa še vedno nam konkurenca pravi, naj dvignemo cene, ker mečemo slabo luč na njih. In tukaj se vsi strinjamo, da znanje, izkušnje, ideje, kvalitetna izvedba in podpora ne morejo biti prepoceni. Že zato ne, ker je včasih videti, da sami sebe ne cenimo.

Brez skrbi, še vedno smo med najugodnejšimi v tem, kar delamo. Saj lahko dobite spletno stran zelo poceni, ampak je odvisno, kaj boste dobili. Poglejte si še kak naš članek, kjer tudi to piše.