Home Phone

OBJAVE NOVICE DEJSTVA

5 lastnosti, ki jih stran mora imeti (in 3, ki jih ne sme)

Obstaja veliko stvari, ki jih stran mora imeti, da lahko za uporabnika pravilno funkcionira. Moramo se vedno postaviti v čevlje uporabnika in pomisliti, kaj bi bilo za njega dobro, saj samo tako lahko naredimo kvalitetno uporabniško izkušnjo in s tem zadovoljimo tudi Googla.

kaj je odzivna spletna stran

Odzivna spletna stran je spletna stran, ki je vsebinsko prilagojena vsem napravam, s katerimi brskalmo po spletu.

kako lahko sami optimiziramo spletno stran

Saj vemo, hočete biti neodvisni od drugih in čim več stvari na spletni strani želite narediti sami. Super. Smo za. Če se vam bo dalo. Ker to je tako ali tako največji izziv. Ni pa težko, samo treba je paziti kaj in kako.

Urejanje spletnih strani

Urejanje spletnih strani. Urejanje spletnih strani ni več nehuman in dolgotrajen postopek. Urejanje spletnih strani na enostaven in hiter način.

Dvignili smo cene spletnih strani

Kaj. Banda. Dvignili so cene. Zdaj so prišli do nekega nivoja, zdaj pa bum! Malo za šalo, malo za res. Po dvajset letih izkušenj vemo, kako zadeve tečejo. In glede na te izkušnje vemo, da vsaka šola nekaj stane. In dražja je šola, več se naučimo. Šli smo čez nekaj takih šol in zdaj lahko strankam pomagamo tako, da jim svetujemo. Nekatere nas poslušajo, druge ne. In običajno nas ne poslušajo tiste, ki smo jih naredili cenovno ugodno spletno stran. Pri strankah, kjer je bil projekt obširnejši, se to ne dogaja. Nam zaupajo, jih svetujemo in uspeh je tukaj. Naučili

Cene spletnih strani

Zakaj so cene spletnih strani tako različne. Nekje je spletna stran 300€, nekje pa 2700€. Zakaj.