KATERO TEMO IZBRATI ZA WORDPRESS

Nekaj predlogov za lažjo izbiro WORDPRESS teme

WORDPRESS TEME

Na spletu obstaja ogromno tem za wordpress, ki so tudi zastonjske. Je pa treba paziti, kaj nam tema ponuja, ali vsebuje urejevalnik, ali bo urejanje enostavno in kako je z optimizacijo. Kar nekaj tem že vsebuje urejevalnike, ki so del teme in niso dodane kot vtičnik in jih ni treba kupovati ločeno. O urejevalnikih je dovolj napisanega v drugem članku, v tem bomo zajeli samo teme in njihove funkcije.

Torej, temo za spletno stran se dobi že od dobrih 10€ naprej, kot omenjeno pa je treba gledati, ali bomo to temo še lahko kje uporabili in če seveda ustreza temu, kar potrebujemo. Zelo pomembna je tudi prilagodljivost, ali lahko urejamo header in footer, ali lahko dodajamo vsebine kot mi želimo.

Paziti je potrebno pa tudi na podporo. Priporočamo, da če se odločite narediti spletno stran sami, da temo kupite na kakem portalu, kjer je vidno, koliko so jih prodali, kakšna je odzivnost vprašanj strank in kakšna so mnenja. Na podlagi tega pa bo še vedno vprašanje, kaj kupiti, ker je še vedno kar nekaj teh tem, ki so zelo dobro prodajane.

NA KAJ PAZITI?

Pa da ne nakladamo preveč. Mi smo kar nekaj dni potrebovali, da smo preizkusili nekaj tem, ker večina ima to možnost, da dobite demo dostop in lahko vse potestirate in se posledično lažje odločite. Mi smo se odločili za Enfold. Avstrijska ekipa, ki je zadela v polno z njihovo temo in tudi urejevalnikom, ki je že v temi. Prednost teme je torej, da vsebuje zmogljiv in zelo enostaven drag&drop urejevalnik, delno urejanje headerja in footerja, kar je večinoma dovolj za vse stranke, ki smo jim delali spletne strani. Tema ima možnost dodajanja child teme, kar pomeni, da ima ta dodatna tema enake funkcije, samo pri posodabljanju se večina zadev obdrži. Večina, ne vse, čeprav obljubljajo, da se ohrani vse. Za samo delovanje in izgled strani že, ampak v samem urejevalniku pa se nekaj zadev postavi na privzete nastavitve.

KO JE SPLETNA STRAN KONČANA

Ko je spletna stran narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletne strani ali spletne trgovine. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne strani. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam z raznimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo.

Pri ponudnikih spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh, saj se zadnje čase srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune, se pa mnogi sklicujejo na razni drobni tisk in da tega niso dorekli in tako dalje.

Kontakt

Kaj vas zanima
Call Now Button