kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani

Kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani

 1. Kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani

  Za izdelavo spletne strani potrebujete slikovne in tekstovne vsebine. Potrebujete tudi spletno domeno (ime spletne strani) in gostovanje spletne strani. Tako boste lahko imeli svoje lastne elektronske naslove, da ne boste delali reklame recimo Googlu ali kakemu drugemu ponudniku, ampak sebi. Brez skrbi, spodaj je vse razloženo, za vse pa poskrbimo mi. Tako da brez skrbi, velikokrat slišimo, saj sploh ne vemo, kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani, pa nič nimamo. To bo trajalo celo večnost, da pripravimo.

 2. Nimamo vsebin za spletno stran

  Mi vam lahko priskrbimo vso tekstovno vsebino za izdelavo spletne strani. Na sestanku se pomenimo vse, kaj želite, da spletna stran vsebuje in se lotimo priprave tekstovnih vsebin. Vsebine bodo tudi optimizirane, se pravi bodo vse vsebine prijazne spletnim brskalnikom. Prav tako je zelo priporočljivo, da imate vsaj idejo, kaj vse bi vaši spletni strani dodali, da bi obiskovalci dobili dovolj informacij o vas in vaši dejavnosti. Prav tako je priporočljivo, da podate nekaj splošnih onformacij, čeprav je vaša dejavnost specifična. Vedno se moramo glede vsebin postaviti na mesto tistega, ki bo na spletu iskal vas oziroma vašo dejavnost. Kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani glede tekstnovnih vsebin ni več razlog, da se ne lotite izdelavo spletne strani.

 3. Kako je s slikami za spletno stran

  Slikovni material tudi priskrbimo. Vse slike uradno kupimo in tako ni težav s pravicami. Imamo mesečni zakup slik na slikovnih portalih in si tam lahko izberete slike. Mi jih kupimo in vstavimo v spletno stran. Nudimo vam tudi možnost profesionalnega slikanja vaše dejavnosti, podjetja, proizvodnje ali izdelkov. Slike tudi optimiziramo, da so brskalnikom prijazne, pravilne velikosti in da so kar se da primerne vsebinam. Kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani glede slik ni več razlog, da se ne lotite izdelavo spletne strani.

 4. Kaj je spletna domena

  Spletna domena je ime spletne strani, recimo mojaspletnastran.si. Zakupite jo lahko pri mnogih ponudnikih gostovanj ali ponudnikih spletnih storitev. Tudi mi vam jo priskrbimo. Stane od 10€ dalje, odvisno od končnice, časa zakupa, raznih akcij, ki jih ponujajo ponudniki domen… Običajno se zakupi za eno leto, po želji se lahko čas zakupa poveča že v štartu.

 5. Kaj je gostovanje spletne strani

  Gostovanje spletne strani je prostor na strežniku, kamor naložimo vašo spletno stran. Je kot parkirni prostor za avto. Zato so tudi cene različne, ker imate lahko gostovanje, ki je prostorska zelo omejeno, tudi vaši elektronski predali imajo malo prostora. Lahko pa je prostora ogromno in ste bolj svobodni. Enako je s programsko opremo, od katere pa je odvisno hitrost delovanje. Ta pa lahko vpliva na delovanje spletne strani in same pozicije v brskalnikih. Zato pri gostovanju ne smemo varčevati, ker ne privarčujemo ničesar.

 6. Zaključek

  Torej, kaj vse potrebujemo za izdelavo spletne strani. Zdaj veste. Voljo, da se naredi spletna stran, da sodelujete in da nam daste smernice, kako in kaj. Mi vaše dejavnosti ne poznamo, zato nam jo morate predstaviti, da bomo razumeli vso ponudbo, prednosti, razloge, zakaj naj stranke izberejo vas… Naj vas ne bo strah dela, ker to opravimo mi. Priskrbimo vam vse

REFERENCE

ZAČNIMO PROJEKT

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE