Home Phone

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je skorajda osnova vsakega podjetja, ki ima fizično trgovino al pa bi svoje izdelke rad prodajal preko spleta. Trend je pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne.
Zato potrebujete spletno trgovino, ker je to najcenejša možnost za prodajo. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne trgovine za sabo potegne kar nekaj dela. Za vse poskrbimo od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij za vaše izdelke, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne trgovine pod vašo kontrolo in brez skrbi.
Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne trgovine. Na testno domeno postavimo vašo trgovino in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.
Izdelava spletne trgovine je postopek, kjer je zelo pomembna zasnova, vaše želje, potrebe in vsebine, ki bodo prisotne. Potem se naredi načrt, dogovorimo se o vrstnem redu izdelave.

NA KAJ PAZITI

✓ cena ni najbolj ključnega pomena, pomembno je, da boste lahko vse vsebine na spletni strani urejali in nadgrajevai sami ali z našo pomočjo
✓ varnostne kopije strani morajo biti dosegljive
✓ dostop do strežnika in s tem tudi do vaše spletne trgovine, ki ste jo plačali.
✓ popoln dostop do urejanja spletne trgovine
✓ podpora po tem, ko je spletna trgovine izdelana (če seveda to želite)
✓ gostovanje spletne trgovine oziroma cena gostovanja in podaljšanja domene morata biti vnaprej določena

To pišemo zato, kar nočemo, da vas kdo lovi na drobni tisk in se sklicuje na razna pravila, ki jih ni. Že nekaj časa se srečujemo s takimi zadevami in strankami, ki so že plačale spletno stran delamo vse na novo, ker nimajo dostopa, pogodbe so pa tako zakomplicirane, da se nihče ne znajde. Še en razlog, zakaj izbrati Kreativijo.
Ker ne kompliciramo, se prilagodimo in smo brez skritega teksta.

KO JE SPLETNA TRGOVINA KONČANA

Ko je spletna trgovina narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletne strani ali spletne trgovine. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne trgovine. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam s kakimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo.
Radi pa kaj dobrega pojemo in popijemo.
Pri ponudnikih spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh, saj se zadnje čase srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune.

✓ vi nas kontaktirate
✓ poveste želje in mi vam pripravimo ponudbo
✓ dobimo se na sestanku
✓  pogovorimo se o željah, potrebah in videzu spletne trgovine
✓  določimo časovni okvir sodelovanja in izdelave spletne trgovine
✓ gremo v akcijo

Spletno trgovino že imamo, pa nismo zadovoljni. Potrebovali bi prenovo…

To vprašanje je kar pogosto. Sledi naslednje vprašaje. Ali bo kaj ceneje, če imamo spletno trgovino že narejeno.

Na kratko. Ne more biti ceneje, ker v primeru prenove je z optimizacijo veliko več dela, kot če spletno trgovino postavljamo na novo. To pa zato, ker je stran že vidna in je potrebno preusmeriti stare povezave ali narediti enake. Dela je več, če že imate obstoječ blog ali kak portfolio. Seveda je vse izvedljivo, samo dela je več. Da ne govorimo o najpomembnejšem delu, izdelkih. Če je spletna trgovina narejena na drugi patformi, je prenos izdelkov, sploh če jih je več, zahteven postopek, in ne poceni. Zato najprej vse pregledamo in vam vse sporočimo, da se vnaprej ve.

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine je popolnoma odvisno od želja, obsega vsebine, izdelkov in materiala, ki ga imate oziroma nimate. Običajno traja izdelava spletne trgovine dobra dva tedna, če imamo na razpolago slikovni in tekstovni material. Če ga nimate, ga priskrbimo mi, se pa s tem čas izdelave spletne trgovine podaljša.

Kaj je vzdrževanje spletne trgovine? To je urejanje spletne trgovine z novimi vsebinami, dodajanjem prispevkov, dodatnih področij, dogodkov, novic, izdelkov, dodajanjem in urejanjem oznak, optimizacijskih elementov, posodabljanje vtičnikov, iskanjem boljših in novejših rešitev, nadgrajevanjem strežnika… Vzdrževanje spletne strani je pomembna zadeva. Zato, ker brskalniki gledajo spletno trgovino in če nekaj časa na spletni trgovini ni nobene spremembe, brskalniki zaznajo, da se spletna trgovina ne uporablja in je nehajo indeksirati, kar pomeni, da začne vidnost spletne trgovine padati ali po domače rečeno, spletna trgovina polzi po lestvici. Vedno slabše bo vidna in potem jo je vedno težje spraviti na prvotno mesto. Storitev ni brezplačna, se pa obrestuje. To je popolnoma enako kot vzdrževanje avta. Ko ga kupite, je vse super, dokler ni treba na bencinsko črpalko, do serviserja, vulkanizerja, avtopralnice…

Občina Osilnica

Po številu prebivalcev najmanjša, po lepoti največja. Obćina Osilnica se predstavi na spletu.

Brezavšček psihologija

MOJCA BREZAVŠČEK, psihoterapevtka, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti, terapevtka medicinske hipnoze ter Certificirana Europsy psihologinja za področji zdravstveno klinične psihologije in psihologije dela.

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

AGM design

Izdelava drogov za zastavo, reklamnih tabel, svetlečih reklamnih tabel, raznih zastav, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških.