izdelava spletnih strani

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran je skorajda osnova vsakega podjetja, saj je trend pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne.

Zato potrebujete spletno stran. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne strani za sabo potegne kar nekaj dela. Včasih tudi ogromno, ampak verjamite, da ni tako hudo. To pa zato, ker poskrbimo za vse, od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne strani pod vašo kontrolo in predvsem brez skrbi.

Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne strani. Na testno domeno postavimo vašo spletno stran in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.

NA KAJ PAZITI

Najprej nekaj zadev, na katere morate biti pozorni pri iskanju podjetja za izdelavo spletne strani, da ne boste imeli kasneje kakih nesporazumov.
✓ cena ni najbolj ključnega pomena, pomembno je, da boste lahko vse vsebine na spletni strani urejali popolnoma sami in da ste s tem neodvisni od drugih
✓ varnostne kopije strani morajo biti dosegljive
✓ dostop do strežnika in s tem tudi do vaše spletne strani, ki ste jo plačali.
✓ popoln dostop do urejanja spletne stran, ne samo do določenih delov
✓ podpora po tem, ko je spletna stran izdelana
✓ gostovanje spletne strani oziroma cena gostovanja in podaljšanja domene morata biti vnaprej določena

To pišemo zato, kar nočemo, da vas kdo lovi na drobni tisk in se sklicuje na razna pravila, ki jih ni. Že nekaj časa se srečujemo s takimi zadevami in strankami, ki so že plačale spletno stran delamo vse na novo, ker nimajo dostopa, pogodbe so pa tako zakomplicirane, da se nihče ne znajde. Še en razlog, zakaj izbrati Kreativijo. Ker ne kompliciramo, se prilagodimo in smo brez skritega teksta.

KO JE SPLETNA STRAN KONČANA

Ko je spletna stran narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletne strani ali spletne trgovine. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne strani. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam z raznimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo. Pri ponudnikih spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh, saj se zadnje čase srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune, se pa mnogi sklicujejo na razni drobni tisk in da tega niso dorekli in tako dalje.

✓ vi nas kontaktirate
✓ poveste želje in mi vam pripravimo ponudbo
✓ dobimo se na sestanku
✓  pogovorimo se o željah, potrebah in videzu spletne strani
✓  določimo časovni okvir sodelovanja in izdelave spletne strani
✓ gremo v akcijo

Spletno stran že imamo, pa nismo zadovoljni. Potrebovali bi prenovo…

To vprašanje je kar pogosto. Sledi naslednje vprašaje. Ali bo kaj ceneje, če imamo spletno stran že narejeno.

Na kratko. Ne more biti ceneje, ker v primeru prenove je z optimizacijo veliko več dela, kot če spletno stran postavljamo na novo. To pa zato, ker je stran že vidna in je potrebno preusmeriti stare povezave ali narediti enake. Dela je več, če že imate obstoječ blog ali kak portfolio. Seveda je vse izvedljivo, samo dela je več.

Koliko časa traja izdelava spletne strani je popolnoma odvisno od želja, obsega vsebine in materiala, ki ga imate oziroma nimate. Običajno traja izdelava spletne strani dobra dva tedna, če imamo na razpolago slikovni in tekstovni material. Če ga nimate, ga priskrbimo mi, se pa s tem čas izdelava podaljša.

Lahko. Spletno stran lahko nadgradimo tako, da dodamo blog, če ga prej ni bilo, dodatna polja, dodatne vsebine ali posamezna parametre vsebin, spletno stran lahko nadgradimo tudi v spletno trgovino.

Kaj je vzdrževanje spletne strani? To je urejanje spletne strani z novimi vsebinami, dodajanjem prispevkov, dodatnih področij, dogodkov, novic, izdelkov, dodajanjem in urejanjem oznak, optimizacijskih elementov, posodabljanje vtičnikov, iskanjem boljših in novejših rešitev, nadgrajevanjem strežnika… Vzdrževanje spletne strani je pomembna zadeva. Zato, ker brskalniki gledajo spletno stran in če nekaj časa na spletni strani ni nobene spremembe, brskalniki zaznajo, da se spletna stran ne uporablja in je nehajo indeksirati, kar pomeni, da začne vidnost spletne strani pada ali po domače rečeno, spletna stran polzi po lestvici. Vedno slabše bo vidna in potem jo je vedno težje spraviti na prvotno mesto. Storitev ni brezplačna, se pa obrestuje. To je popolnoma enako kot vzdrževanje avta. Ko ga kupite, je vse super, dokler ni treba na bencinsko črpalko, do serviserja, vulkanizerja, avtopralnice…

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

Becom Fashion

Podjetje Be.Com d.o.o. iz Novega mesta se po 26 letih delovanja predstavi tudi na spletu. Imajo pestro ponudbo ženskih oblek, modnih dodatkov, nakita, spodnjega perila in obutve. Spletna trgovina je prilagojena vsem napravam za nemoten ogled ponudbe. Vljudno vabljeni.

Panna

Podjetje Panna d.o.o. je dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni center blagovnih znamk Xerox in Develop. Začetki delovanja segajo v leto 1994. Smo strokovnjaki pri kreiranju in upravljanju z dokumenti, svoje poslovne aktivnosti usmerjamo v napredna pisarniška okolja (zahtevne mrežne rešitve tiskanja, skeniranja, arhiviranja, optimizacija in upravljanje s tiskom) in zahtevna grafična okolja (digitalni tisk, design studiji).

Vrtec Nova Gorica

Vrtec Nova Gorica se predstavi v novi preobleki. Na spletni strani dobite vse informacije o vsaki enoti, aktualne novice in dogodke iz posameznih enot, skratka, na tekočem boste z vsemi informacijami o vrtcu.
Scroll to Top