izdelava spletnih strani

KREATIVIJA EMAIL MARKETING

KAJ JE EMAIL MARKETING

Email marketing ali obveščanje preko elektronske pošte služi obveščanju vaših strank o novih izdelkih, aktualnih ponudbah, akcijah…

Naročnike lahko obveščate redno, ob določenih dogodkih ali pa na rojstni dan, saj ima aplikacija možnost tudi tega.

Boste rekli, saj to lahko delamo z navadnim mejlom. Res je, do določenega števila poslanih mejlov že drži, ker lahko preko Gmaila ali večine ostalih poštnih ponudnikov pošljete največ 500 mejlov dnevno, se tukaj zadeva ustavi.

Se pravi, če hočete poslati večje število mejlov, potem morate imeti strežnik, preko katerega je to izvedljivo. In mi ga imamo in to lahko nudimo.

PREDNOSTI EMAIL MARKETINGA

✓ enostavna uporaba
✓ pregled odprtih, neodprtih in posredovanih sporočil
✓ ponovno pošiljanje sporočil
✓ enostaven uvoz že obstoječih prejemnikov
✓ uvoz iz excela
✓ možnostu urejanje polj pri uvozu
✓ določanje časa poslanega mejlinga
neomejeno število poslanih sporočil
vaš logotip v mejlu
✓ program je lahko samostojen ali kot del WordPress strani, saj gre za vtičnik
✓ avtomatizacija pošiljanja pri spletni trgovini, recimo ko stranka kaj kupi ali ko se prijavi na novice

Super, pa se vam zdi mejlchimp profesionalna in cenovno ugodna rešitev?
Se vam zdi logotip Mailchimpa v prejemnikovemu mejlu ok zadeva? Saj želite reklamirati sebe, kajne?

✓ Mailchimp nima neomejenega števila dnevno poslanih mejlov
✓ po določenem številu poslanih mejlov je Mailchimp plačljiv in ni več poceni.
✓ naročniki niso shranjeni pri vas, ampak na Mailchimpu.

Lahko, saj ima program možnost, da se popolnoma avtomatizira in so pošiljanja lahko redno dnevna, tedenska, nekajkrat na teden, vsakih x ur…

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

Becom Fashion

Podjetje Be.Com d.o.o. iz Novega mesta se po 26 letih delovanja predstavi tudi na spletu. Imajo pestro ponudbo ženskih oblek, modnih dodatkov, nakita, spodnjega perila in obutve. Spletna trgovina je prilagojena vsem napravam za nemoten ogled ponudbe. Vljudno vabljeni.

Panna

Podjetje Panna d.o.o. je dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni center blagovnih znamk Xerox in Develop. Začetki delovanja segajo v leto 1994. Smo strokovnjaki pri kreiranju in upravljanju z dokumenti, svoje poslovne aktivnosti usmerjamo v napredna pisarniška okolja (zahtevne mrežne rešitve tiskanja, skeniranja, arhiviranja, optimizacija in upravljanje s tiskom) in zahtevna grafična okolja (digitalni tisk, design studiji).

Vrtec Nova Gorica

Vrtec Nova Gorica se predstavi v novi preobleki. Na spletni strani dobite vse informacije o vsaki enoti, aktualne novice in dogodke iz posameznih enot, skratka, na tekočem boste z vsemi informacijami o vrtcu.
Scroll to Top