IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Vse o izdelavi spletnih trgovin

KAJ JE SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je skorajda osnova vsakega podjetja, ki ima fizično trgovino al pa bi svoje izdelke rad prodajal preko spleta. Trend je pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne.

Zato potrebujete spletno trgovino, ker je to najcenejša možnost za prodajo. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne trgovine za sabo potegne kar nekaj dela. Za vse poskrbimo od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij za vaše izdelke, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne trgovine pod vašo kontrolo in brez skrbi.

Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne trgovine. Na testno domeno postavimo vašo trgovino in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.

Izdelava spletne trgovine je postopek, kjer je zelo pomembna zasnova, vaše želje, potrebe in vsebine, ki bodo prisotne. Potem se naredi načrt, dogovorimo se o vrstnem redu izdelave. Če potrebujete pri sami izdelavi še grafično podobo, se to uskladi skupaj in naredi kar se da všečno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino.

Zato nas za izdelavo spletne trgovine kontaktirajte in pokličemo vas v najkrajšem možnem času.

NA KAJ PAZITI?

Veliko strank misli, da ko je spletna trgovina vsebinsko narejena, da se tukaj delo konča. Pa se takrat delo šele začne. To je zelo podobno kot avtomobil. Ko ga kupimo, se lahko vozimo, vendar samo dokler imamo gorivo, potem je treba doliti, sem ter tja narediti kak servis in tako dalje. Če avto samo gledamo, potem ne opravlja dela, za kar je bil narejen. Enako je s spletno stranjo. Vsake nekaj dni je priporočljivo kaj dodati, zamenjati, dopisati, pregledati pravopisne napake, dodati kake optimizacijske elemente.

V Googlovih analitiksih lahko spremljamo, po katerih ključnih besedah so obiskovalci našli spletno trgovino in koliko obiskovalcev si je ogledalo našo spletno stran in iz kje. Obstajajo tudi programi, ki nam popolnoma analizirajo našo online optimizacijo (to je optimizacija, ki se izvaja na spletni strani). Drugi del optimizacije pa je tako imenovana offsite optimizacija, kar že po imenu pove, da se izvaja izven spletne strani. Najbolj poznan primer so socialni mediji, najpogostejši je Facebook, kjer lahko promoviramo spletno stran in s tem povečamo število obiskovalcev. Kako privabiti čim več obiskovalcev, je pa odvisno tudi od tega, koliko smo pripravljeni vložiti v samo oglaševanje, da bi se spletno stran čim bolje videlo in slišalo. Zelo dobrodošlo je tudi oglaševanje na drugih portalih, ker je več povezav na vašo spletno stran samo plus pri optimizaciji.

Optimizacija spletne strani je torej nujen dodatek vsaki spletni strani, da je lahko dobro vidna v brskalnikih.

KO JE SPLETNA TRGOVINA KONČANA

Ko je spletna trgovina narejena, vas ne pustimo samih. Za vas smo na razpolago za pomoč pri vzdrževanju, optimizaciji in urejanju spletne strani ali spletne trgovine. Po končani izdelavi vam posredujemo podatke za dostop do urejevalnika spletne trgovine. Imeli boste vse pravice urejanja, to pomeni, da pred strankami nič ne zaklepamo in omejujemo urejavalnika. Posredujemo vam tudi dostop do kontrolne plošče spletne strani, kjer si sami lahko urejate poštne predale, lahko si tudi naredite kopijo spletne strani na računalnik. Lahko jo preselite drugam, saj vas ne “priklenemo” k nam s kakimi pogodbami. Tudi spletno domeno kupimo za vas in vi ste lastniki in imate dostop do urejanja le te. Skratka, ne kompliciramo, ne omejujemo, v nič ne silimo.

Radi pa kaj dobrega pojemo in popijemo.

Pri ponudnikih spletnih strani se prosimo pozanimajte o vseh teh stvareh, saj se zadnje čase srečujemo z vedno več primeri omejevanja dostopov in izsiljevanj, čeprav so stranke poravnale vse račune, se pa mnogi sklicujejo na razni drobni tisk in da tega niso dorekli in tako dalje.

Call Now Button