izdelava spletnih strani

SPLETNA EKIPA KREATIVIJA

URBAN LAH
DIREKTIRANJE / CSS / HTML / WEB DEVELOPMENT / ŠPAGETI

URBAN LAH

Na spletni sceni že 20 let. Posledice so vidne v zmanjšanem obsegu spanja, vedno več sivih laseh in v vedno večji množici strank, ki nam zaupajo.

KLEMEN FISCHER
CSS / HTML / WEB DEVELOPMENT/ XML MASTER / TORTA

KLEMEN FISCHER

Ko se pokaže nov izziv, je Klemen prvi v vrsti da ga premaga, in ne obupa tudi če traja do enajstih dopoldan.

 

DAVID FISCHER
CSS / HTML / WEB DEVELOPMENT / CONTENT MANAGER / SLADOLED

DAVID FISCHER

Ko se zmenimo, da nekaj naredi, David nikoli ne naredi samo vse, ampak še več. Natančnost prve bojne linije.

 

MATIC KRABONJA
OBLIKOVANJE / FOTOGRAFIJA / VIDEO PRODUKCIJA / DUNAJC

MATIC KRABONJA

Matic poskrbi, da je na spletnih straneh tudi kaka video predstavitev in animacija in da ima vse skupaj prijazen izgled.

 

Take fotke ravno zato, ker nismo v sredini povprečja, delamo izven škatle (se sliši mimo, ampak to je prevod out of the box) ali izven računalnika ali televizije. Tudi strankam ponujamo vse storitve na področju interneta, vemo, kaj je danes treba narediti vse in zato naredimo več, nekaj, kar ni ravno po standardu ali jusu. Je pred nekaj leti rekel lastnik burekčinice na Miklošičevi, da odkad nema Tita, nema ni jusa.
In zato delamo drugače.
In pomaga. Vžge. Deluje v glavnem.

Ker smo Kreativija. To je nekako žensko ime. In smo poistovetili vse v en paket. Kot je napisano v zgornjem predalčku (spet prevod tab) da nismo ravno po standardu. Pa bolj si zapomnemo ženske kot tipe, a ne…

✓ ker se vse dogovorimo vnaprej
✓ ker vas nikamor ne priklenemo
✓ ker naredimo, kar se zmenimo
✓ ker smo prepričali že mnoge, ne boste edini
✓ ker reference povedo vse
✓ ker smo tukaj že 20 let
✓ ker se ne bomo nikamor skrili, Slovenija je premajhna

✓ pošljete povpraševanje
✓ kontaktiramo vas, da vidimo in slišimo, kaj potrebujete
✓ skupaj predebatiramo, damo predloge in vam pošljemo ponudbo
✓ ker je ne boste mogli zavrniti, se oglasimo na sestanku
✓ vse ostalo pravijo je zgodovina

✓ na telefon 051 30 30 70 med 8:00 in 16:00 uro
✓ na mejl kadarkoli, odgovorimo v roku 24 ur. Da, običajno veliko prej, ampak konec koncev ne spimo za računalnikom (se tudi sicer zgodi)

✓ pomagamo vam pri urejanju vsebin, česar vas tudi naučimo
✓ pomagamo vam pri dodajanju vsebin
✓ pomagamo vam pri oblikovanju podstrani in menije
✓ tudi pri večjih dodelavah/predelavah vam pomagamo, se pa vnaprej pomenimo kako in kaj, ker saj veste, podpora v nedogled le ne gre
✓ ne pomagamo vam pri kuhanju kosila in košnji trave

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

Becom Fashion

Podjetje Be.Com d.o.o. iz Novega mesta se po 26 letih delovanja predstavi tudi na spletu. Imajo pestro ponudbo ženskih oblek, modnih dodatkov, nakita, spodnjega perila in obutve. Spletna trgovina je prilagojena vsem napravam za nemoten ogled ponudbe. Vljudno vabljeni.

Panna

Podjetje Panna d.o.o. je dolgoletni pooblaščeni prodajno servisni center blagovnih znamk Xerox in Develop. Začetki delovanja segajo v leto 1994. Smo strokovnjaki pri kreiranju in upravljanju z dokumenti, svoje poslovne aktivnosti usmerjamo v napredna pisarniška okolja (zahtevne mrežne rešitve tiskanja, skeniranja, arhiviranja, optimizacija in upravljanje s tiskom) in zahtevna grafična okolja (digitalni tisk, design studiji).

Vrtec Nova Gorica

Vrtec Nova Gorica se predstavi v novi preobleki. Na spletni strani dobite vse informacije o vsaki enoti, aktualne novice in dogodke iz posameznih enot, skratka, na tekočem boste z vsemi informacijami o vrtcu.
Scroll to Top