Home Phone

CENIK SPLETNIH STRANI

Paket S

SPLETNA STRAN

1280€

970€

Paket M

SPLETNA STRAN

1525€

1280€

Paket L

SPLETNA STRAN

1890€

1525€

Paket T

SPLETNA TRGOVINA

2650€

1970€

Ker smo v dvaindajsetih letih nabrali toliko izkušenj, da si to zaslužimo. Vi pa dobite spletno stran ali spletno trgovino, ki je narejena po unikatnem dizajnu, z gostovanjem na super strežnikih, z vsemi licenčnimi vtičniki, pri trgovini pa je vse narejeno po meni naročnika.

Res je. Ker se pa ekipa širi in je treba poskrbeti za vse, ki tudi skrbijo za vas, so cene temu primerno zrasle. Pride dan, ko kdo od nas samo odgovarja na vprašanja in naredi kake popravke ali spremembe, zasluži pa nič. Zato so cene take, da si zagotovimo varnost, vi pa podporo. Pa še vedno so cene zelo konkurenčne. Nismo najcenejši, nismo najdražji. Nismo najslabši, trudimo se pa, da bomo najboljši.

Seveda nudimo tudi vzdrževanje splente strani ali spletne trgovine. Je pa vse po dogovoru, odvisno, kaj potrebujete. Lahko poskrbimo za optimizacijo, za vnašanje vsebin ali izdelkov, za vnašanje člankov in optimizacijo le teh, za posodabljanje vtičnikov in teme, po želji. Zato tega ni nikjer v ceniku, ker se prilagodimo.

Tako, na hitro, enostavno, z nekaj podstranmi. Ali je lahko kaj ceneje. Pokličite nas in se dogovorimo, ok.

Uredimo, da imate gostovanje in domeno podaljšano in da stran ali trgovina še naprej nemoteno deluje. Strošek podaljšanja domene in gostovanja vam sporočimo v ponudbi.

Občina Osilnica

Po številu prebivalcev najmanjša, po lepoti največja. Obćina Osilnica se predstavi na spletu.

Brezavšček psihologija

MOJCA BREZAVŠČEK, psihoterapevtka, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti, terapevtka medicinske hipnoze ter Certificirana Europsy psihologinja za področji zdravstveno klinične psihologije in psihologije dela.

Fininvest Maribor

Fininvest d.o.o. je dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

AGM design

Izdelava drogov za zastavo, reklamnih tabel, svetlečih reklamnih tabel, raznih zastav, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških.